BETON BROŽ NA FOR GARDEN

23.03.2015 20:29

Beton Brož na For Garden  v Praze

 

V termínu 19-22. března proběhl v letňanském  areálu  veletrh  zahradní architektury, nábytku a veřejné zeleně. Svou expozici zde měl i jeden z předních výrobců betonového zboží – Beton Brož. Na ploše více než 200m2  návštěvníci mohli shlédnout  jak s výrobky  již známé, tak i celou řadu novinek. Svou expozici pojali vystavovatelé skutečně velkolepě a kromě tradičního  použití svých výrobků navrhli i některá netypická začlenění  nebo použití dlažeb, imitace dřeva a podobně. Z celého prostoru na nás dýchala pohoda a klid a zákoutí vytvořená z prvků imitace dřeva, velmi vhodně doplněná vodou a zelení zvala k odpočinku a posezení.

I na této  výstavě , podobně jako na řadě dalších jarních veletrhů a stavebních výstav byly představeny novinky letošního roku. Jedná se o několik druhů skladebných dlažeb, některých nových  kusů zahradní architektury, ale hlavně zde byly představeny betonové obklady velmi zdařile imitující kámen a cihlu. Jistě namítnete, že tyto výrobky jsou již řadu let na trhu od jiných firem. Samozřejmě to je pravda, ale přesto vás upozorňujeme na obklady firmy Brož, které jsou velmi věrné. Až z minimální vzdálenosti  poznáte, že se nejedná o kámen či cihlu. Tyto obkladové pásky  jsou v nabídce v různých formátech, barvách a tloušťkách. S jejich použitím lze  obyčejnou zídku ze ztraceného bednění proměnit v efektní kamennou zeď , nebo doplnit interiér páskem z režných cihel. Nabízíme Vám zde několik pohledů k inspiraci.

Zboží je dosažitelné na objednávku na našem E-shopu nebo naší provozovně na Oldřichovicích ( i  zde na objednávku – termín dodání bude upřesněn dle druhu ) 

 

Beton Brož obdržel čestné uznání odborné poroty za dlažbu La Défense